bwd    1/4  fwd

Huset omfattas av 8 dubbel/enkelrum, ett 3-bäddsrum och 4 mycket rymliga familjerum med plats för 4-6 personer. Rummen är härligt ljusa och högt i tak. Alla rum har stora 3 glasfönster med fin utsikt. Det finns mörkläggningsgardiner på alla rum. Det finns inga WC på rummen men det finns totalt 9 toaletter i huset varav en som är handikappanpassad och med skötbord. Duschrummen är väl tilltagna ,ett för damer och ett för herrar med vardera 4 duschar.

Det gemensamma köket har 2 spisar, 1 mikrovågsugnar och  4 kylskåp. I matsalen finns plats för 50 personer. Wifi finns i alla allmänna utrymmen.

I gympasalen, som uppskattas av både stora och små, kan ni bl a spela pingis . En vacker sal ger också möjligheter för samvaro, spel och andra lugna aktiviteter.

Utemiljön är mycket väl tilltagen och uppmuntrar också till lek och samvaro. På gården finns basketplan, klätterställning och gungor. Låna gärna en bärbar grill och en picknick korg och avnjut din måltid utomhus.

 Möjligheter

Regler

Incheckning kl 13-24, senare  ankomst går bra men ring för överenskommelse
Utcheckning kl 11
Avbokning Du kan avboka till en dag före ankomst.Du kommer debiteras den totala summan vid avbokning inom en dag före ankomst.
Husdjur Husdjur tillåtes. Avgift tillkommer.
Betalning Kreditkort och kontanter accepteras

Vandrarhemregler gäller, vilket betyder: städa, diska och plocka undan efter dig och din familj för allas trivsel. Med respekt för övriga gäster ska ljudnivån dämpas efter kl 22, det inkluderar även användandet av gympasalen.

Priser

Rum Sängar Extra sängar Högsäsong  
         
Dubbelrum 2 Nej 780 kr / natt  
         
Stort familjerum 4 Ja 1280 kr / natt  

Tillval

Tillval Pris
Extra säng 270 kr inkl. frukostbuffe´
Lakan set 120 kr / person
   
Husdjur 30 kr / dygn
Spjälsäng 100 kr / perioden
Slutstäd 50 kr per person (max 200 kr / rum)
 

Boka nu!

Gothem Logi

Öppet året runt

Restaurang Vedugnen

   Stängt för säsongen
   
 

Kontakt

ico   070 524 41 59
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ oss

20120119193552Facebook icon