Mat och bröd till helgen

2021-04-27

Helgens pizzor

Rosso, 145:-
Hemlagad tomatsås, Prosciutto, skogschampinjoner, mozzarella. Toppas med olivolja och basilika

Verde, 155:-
Bas på crème fraiche med spenat, Chevré, soltorkade tomater. Toppas med valnötter, rabarberchutney och honung

Asparago, 155:-
Bas på crème fraiche, grön ekologisk sparris från Vägume kvarn, rödlök, västerbottenost. Toppas med ramslöksolja

Bordsbokning eller beställning av mat skall göras senast 19:00 dagen innan.

Vill du ta med pizza så anger du vilken/vilka, namn och önskad tid.

 

Lördagens brödkassar, 150:-
Kassen innehåller en limpa och 6 frallor, välj din limpa

Rektor Carlsons limpa:
Rågsikt, vatten, vetemjöl, sirap, jäst, soja och salt

Pomeransbröd:
Rågsikt, mjölk, smör, jäst, sirap, pomerans, salt

Sura Råger (nytt recept):
Vetemjöl, rågmjöl, surdeg, solroskärnor, linfrön, rapsolja, sirap, salt, jäst

Kalljästa solrosfrallor:
Vetemjöl, Solrosfrön, Vetegroddar, Solrosolja, Honung

 

Det kommer även vara möjligt att beställa:
Surdegsbaguetter – 20 kr
Kanelbullar – 25 kr
Scones – 8 kr
Saffransscones – 10 kr
Björnbärssylt – 40 kr

Bröden beställes senast fredag kväll 17:00 och hämtas mellan 08:00 och 10:00

 

Beställning sker via  079-331 08 10

  • Följ oss på

© 2021 Malms Mat & Logi AB. Alla rättigheter förbehållna.