Våra olika bröd och vad de innehåller

2021-04-20

Limpor

Pomeranslimpa:

Rågsikt, mjölk, smör, jäst, sirap, pomerans, salt

Italienskt valnötsbröd:

Rågsikt, grovt rågmjöl, vetemjöl, rågsurdeg, jäst, vatten, salt, valnötter, äpple, olivolja och honung.

Flätat sesambröd:

Vetemjöl, mjölk, ägg, olivolja, salt, socker, sesamfrö

Smålandslimpa:

Vetemjöl, vetesurdeg, havremjölk, jäst, salt, honung.

Rektor Carlsons sirapslimpa:

Rågsikt, vatten, vetemjöl, sirap, jäst, soja och salt

Morotsbröd i långpanna:

Vetemjöl, havregryn, morötter, rapsolja, honung, salt, jäst

Grekiskt lantbröd:

Vetemjöl, vetesurdeg, sirap, salt, jäst

Råglimpa:

Grovt rågmjöl, vetemjöl, havremjölk, rågsurdeg, rapsolja, honung, salt, jäst

Herrvikslimpa:

Grovt rågmjöl, vetemjöl, mörk sirap, lingonsylt, filmjölk, solrosfrö, anis, fänkål

Grötbröd:

Råg-och dinkelflingor, havregryn, grahamsmjöl, vetemjöl, surdeg, fänkål, vatten, jäst och salt

Magnuselimpa:

Rågsikt, sirap, vetemjöl, surdeg, fänkål, anis, kummin, vatten, jäst och salt

Sura Råger:

Vetemjöl, rågmjöl, surdeg, solroskärnor, linfrön, rapsolja, sirap, salt, jäst

Frallor

Dinkelfrallor:

Vetemjöl fullkorn, dinkelmjöl, vatten, honung och salt

Källarfranska:

Vetemjöl, rågsikt, vatten, jäst, smör, salt

Rågrutor:

Rågmjöl, vetemjöl, fullkorn av dinkel, jäst, linfrö, vatten, ättiksprit, sirap, salt, smör

Saffransscones:

dinkelmjöl, smör, mjölk(havre), socker, salt, saffran och bakpulver.

Kalljästa solrosfrallor:

Vetemjöl, Solrosfrön, Vetegroddar, Solrosolja, Honung

Vallmofrallor:

Vetemjöl, mjölk(havre), smör, jäst, salt, socker, vallmofrön.

Grova frukostfrallor:

Vetemjöl, rågmjöl, grahamsmjöl, havremjölk, rapsolja, salt, jäst.

Kalljästa grahamsbullar:

Vetemjöl, mjölk, grahamsmjöl, rapsolja, salt, jäst

 

Saknar ni något bröd, hör av er på 079-331 08 10 så har vi information att ge

  • Följ oss på

© 2021 Malms Mat & Logi AB. Alla rättigheter förbehållna.