Vi söker personal till sommaren från vecka 25 till 32 – kom och jobba på östra Gotland!

2022-01-09

Vi behöver personal till följande positioner:

I serveringen:

3–4 personer fyllda 18 år, heltid/kvällstid, Gillar tempo, människor, att ge service.  Gärna erfarenhet, men inget måste, hos oss får du även lära dig av Henrik 😉 Vi söker även en serverande hovmästare som med fördel har några årserfarenhet.

I köket:

1 pizzabagare med erfarenhet av vedeldad pizzaugn, minst 5 års erfarenhet, heltid. Du kan göra pizzadeg från grunden och är öppen för att jobba med olika variationer på toppning av pizzorna. Vi jobbar med lokala råvaror och pizzor på ”vårt” sätt – à la Vedugnen.

 

1 kock med minst 3 års erfarenhet, heltid. Du gillar medelhavsinspirerad mat och vill jobba med lokalproducerade råvaror så långt det går. Desserter är även ett roligt inslag i din repertoar.

 

Frukostservering:

1 person, hel / deltid. Morgonpigg, snabb, trevlig och serviceminded, fyllt 16 år. Arbetspass mellan ca 07.00 – 11.00

 

 

 

 

 

Städning:

1 person heltid, dagtid mellan ca 10–17. Noggrann, självgående, har öga för detaljer, tycker om att städa och hålla ordning och reda. Fyllt 16 år.

”Husfru/hustomte”:

Vi söker dig som ser detaljerna och vill skapa en fin miljö, både fysiskt och psykiskt, för våra gäster i både boendet och i restaurangen. Varierande arbetsuppgifter som till exempel ta emot och checka ut gäster till boendet, kolla av bokningar dagligen för boendet, se till att städningen fungerar, plantera/ta hand om blommor, tvätta/hänga tvätt. Helt enkelt se till att det är en trevlig miljö och att de gäster som bor hos oss blir sedda!

Välkommen till ett litet ställe på östra Gotland som drivs av oss familjen Malm sedan 2019. Vi älskar mötet med människor och att kunna ge den bästa servicen – det vill vi att du också vill

Vi jobbar hårt och hjälper varandra, vi är prestigelösa men ärliga och håller en öppen kommunikation – vi vill ha roligt på jobbet och tillsammans!

Välkommen med din ansökan till annika@gothemlogi.se

Gothem Logi är ett vandrarhem med 13 rum, ca 40 bäddar. Ligger bara 5 km söder om Åminne sandstrand och ca 35 minuter med bil från Visby.

Restaurang Vedugnen är en utomhusrestaurang med fokus på vedugnsbakade pizzor och medelhavsinspirerad mat med stort fokus på lokalproducerade råvaror. Restaurangen är öppen från 17.00, alla dagar i veckan f r o m midsommar till vecka 32.

  Namn
  E-post
  Telefonnummer
  Söker jobb som
  Personligt brev


  CV


  Genom att klicka på knappen skicka samtycker jag till att Malms Mat & Logi AB behandlar mina personuppgifter för att kontakta mig. Läs om vår integritetspolicy här.

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  • Följ oss på

  © 2022 Malms Mat & Logi AB. Alla rättigheter förbehållna.