Boende

Semesterboende på Gotland för hela familjen

Ett fantastiskt rofyllt boende i ett lantligt kulturlandskap där man tydligt kan känna historiens vingslag. Ett kalkstenshus med anor från mitten av 1800-talet men som i omgångar genomgått till och ombyggnation för att bli den imponerande byggnad på 1350 kvm som huset är idag.

Man slås av den lugna atmosfären och i den herrgårdsliknande omgivningen skapas förutsättningar för rekreation och vila och utrymme frigörs för att du som gäst till fullo ska kunna njuta av din ledighet. Närheten till havet med underbara sandstränder ger optimala förutsättningar för lata och sköna dagar.

Huset omfattas av 8 dubbel/enkelrum och 4 mycket rymliga familjerum med plats för 4-6 personer. Rummen är härligt ljusa och högt i tak. Alla rum har stora 3 glasfönster med fin utsikt. Det finns mörkläggningsgardiner på alla rum. Det finns inga WC på rummen men det finns totalt 9 toaletter i huset varav en som är handikappanpassad och med skötbord. Duschrummen är väl tilltagna, ett för damer och ett för herrar med vardera 4 duschar.

Det gemensamma köket har 2 spisar, 1 mikrovågsugn och kyl- och frysmöjligheter. I matsalen finns plats för 50 personer. Wifi finns i alla allmänna utrymmen samt i hela trädgården.

I gympasalen, som uppskattas av både stora och små, kan ni bl a leka och klättra i ribbstolarna. Det finns även möjlighet att hyra pingisbord ifall man vill spela.

Utemiljön är mycket väl tilltagen och uppmuntrar också till lek och samvaro. På gården finns basketplan och gungor. Hyr gärna en grill och avnjut din måltid utomhus.

Våra rum Boka rum

Tripadvisor logo

"Ett perfekt vandrarhem med uterestaurang som känns som Sydeuropa. Vänligt bemötande och god mat! Missa inte pizzan. Barnen älskade trampbilarna, gympasalen och klätterställning. Passa på att bada i vitviken och besök gothems vackra kyrka. Vi abonnerade hela vandrarhemmet för en stor fest. Vi och våra gäster återkommer gärna hit!"

— Elin A (recension från tripadvisor.se)

  • Följ oss på

© 2024 Malms Mat & Logi AB. Alla rättigheter förbehållna.